LEZZET SIRLARI
Her gıda maddesinde olduğu gibi peynirde de hammaddesinin kalitesine olan katkısı tartışılamaz. Firmamızın üretim politikasını oluşturan noktaların en başında da dolayısıyla peynir yapımında kullanılacak sütün seçimi gelir. Süt endüstrisinde günümüzde artık işletmelerin çoğu kendi kullanacağı sütü taşeron işletmelere yaptırırken firmamız sütü mikrobiyolojik, kimyasal ve fiziksel denetimlerinden geçmiş ve uzun yıllardır beraber çalıştığı süt üreticilerinden bir fiil almaktadır. Sütün doğal yapısı ve kalitesi bozulmaması ve en üst seviyede kalabilmesi için işletmemize en kısa sürede gelebilmesi sağlanmaktadır. Unutmamak gerekir ki kaliteli hammadde kullanmak tüketicinin doğal ve katkısız ürün tüketmesini sağlayan en önemli etkendir. Ürettiğimiz her peynir kaliteli olduğu kadar da yüksek miktarda süt içermektedir. Bu da peynirlerimizin besin değerine ve aromasına olumlu etki yapmaktadır. Balemre hijyen konusunda da insan sağlığına verdiği önem ve hassasiyet sebebiyle örnek bir işletmedir. Hijyen kriterlerine bağlılığını çalışanlarına verdiği eğitimler, üretimin birçok noktasında yapmış olduğu mikrobiyolojik analizler ile sağlanmaktadır. Hijyen konusunda yapmış olduğumuz bir uygulamada çalışanlarımızın hijyen konusunda gösterdikleri performanslarının değerlendirilmesi ve ödüllendirilmesidir. Peynirlerimizin kalitesini üst seviyeye çekmemizi sağlayan bir diğer üretim aşaması da 12-18 ayı bulan olgunlaştırma evresidir. Bu evreyi soğuk hava depolarımızda geçiren peynirlerimiz lezzetini ve kalitesini doruk noktaya taşımaktadır. Bu safha Balemre peynirlerini mükemmel ve benzersiz kılan ve gerçek anlamda üretim kalitesini gösteren son aşamadır.



Hisariçi Mh. Kantarlıoğlu Psj. No:25 BALIKESİR
© BALEMRE SÜT ÜRÜNLERİ 2016